Autor: Monika Kuzmina • 3. juuni 2020

Värbamisspetsialist selgitab: millised ootused on juhtidel raamatupidajale?

Värbamisspetsialist Ketlin Kasak on pidanud värbama palju raamatupidajaid. Rääkides ettevõtetest, siis tema sõnul vajab väikeettevõte ühte sorti raamatupidajat, keskmine ettevõte pisut teistsuguse kompetentsiga ja suurettevõte oluliselt suuremate kompetentsidega. Mida aga juhid raamatupidajatelt kokkuvõttes ootavad?
“Juhid tahavad, et raamatupidamises oleks kõik korras, aga nad tahaksid ka kaasamõtlemist.” - Ketlin Kasak
Foto: Riina Vaikmaa

Juhid ootavad raamatupidajalt kaasamõtlemist

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700