Autor: Raamatupidaja.ee • 26. mai 2020

Raamatupidaja: riigilt toetuste taotlemine oli lihtne ning numbritega mängimist ei olnud

Raamatupidaja.ee uuris, kuidas eriolukord mõjutas arvestusvaldkonda ning raamatupidajate igapäevast töökorraldust. Oma kogemust jagas meiega kiiresti kasvava ning mitmel aastal Gaselli tiitliga tunnustatud Askendo raamatupidamisbüroo raamatupidaja Liina Šimkunaite.
Askendo raamatupidaja Liina Šimkunaite sõnul muutis eriolukord ning videokõnedele ümber lülitamine kolleegide omavahelise suhtluse hoopis tihedamaks.

Kuidas muutis raamatupidajate tööd eriolukord?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700