Autor: Marianne Lõhmus • 21. mai 2020

9 moodust, kuidas kriisi ajal likviidsust saada

Likviidsuse ehk maksevalmiduse all peetakse silmas ettevõtte võimekust täita kohustusi kohe, kas olemasolevate vahendite abil või sellise vara olemasolul, mida on võimalik kiiresti maksevahendiks sobivasse vormi vahetada. Kriisi ajal, kui tulu on vähenenud ja arvete laekumine venib, tuleb vaadata teiste võimaluste poole, kuidas ettevõttesse likviidsus tagasi saada.

1. Kulude edasilükkamine

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700