Autor: Raamatupidaja.ee • 15. aprill 2020

Aprilli alguspäevadel on tekkinud suuremad maksehäired kui kogu märtsikuus kokku

Äripäeva Infopank alustas kriisiblogi pidamist. Eesmärk on tuua teieni olulisemad suhtarvud Eesti majanduses, et teil oleks võimalikult palju selget informatsiooni, kui plaanite järgmisi käike kriisi mõjude korvamiseks.
Foto: pixabay

Äripäeva Infopanga andmetel oli 1.-5. aprillini tekkinud summaarne inkassovõlg 541 631 eurot. Seega on aprillis tekkinud esimeste päevaga suuremad maksehäired, kui märtsikuus kokku. Märtsis tekkinud inkassovõlad olid kokku 530 933 eurot. Kui märtsis oli uusi võlgnevusi 264, siis viie esimese aprillipäevaga oli uusi võlgnevusi juba 278.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700