Autor: Marge Birk • 13. märts 2020
VT Raamatupidamisbüroo Marge Birgi sõnul mängivad praktika eduka läbimise puhul rolli noore motivatsioon ning tiimi usaldus.

Praktikant raamatupidamisbüroo vaatevinklist

Valime praktikante selle järgi, kellel on motivatsiooni ja huvi valitud eriala vastu. Tavaliselt on haridusasutus üsna täpselt ette kirjutanud, mida praktika peab pakkuma, kirjutas Äripäeva tellijatele ilmunud eriväljaanne Koolilõpp ja praktika.

Meie ülesanne on pakkuda võimalikult head kogemust. Kõige olulisemaks pean meeskonna ettevalmistust ja valmisolekut, sest ainult hea koostöö tiimiga annab mõlemale poolele hea kogemuse. Õpetamine, kiire infovahetus ja avatud suhtlus annavad hea ülevaate kõigile pooltele, niisamuti aitab see areneda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700