Autor: Raamatupidaja.ee • 4. veebruar 2020

Uuring: majanduskasv aeglustub, tööjõuturg seab väljakutseid, kuid oma ettevõttes nähakse tugevat kasvu

Ligi 300 Eesti, Läti ja Leedu tippjuhi seas PwC (PricewaterhouseCoopers) poolt läbi viidud uuringust selgus, et 2020. aastal näevad lausa pooled vastanutest majanduskasvu aeglustumist.
PwC Eesti juhtivpartner Tiit Raimla
Foto: PwC Eesti

Samal ajal ollakse aga oma äri kasvu osas üsna optimistlikud – Eesti juhtidest näeb lausa 59%, et käive võiks sel aastal kasvada. Kõige kriitilisemaks äririskiks peavad tippjuhid aga oskustööjõu kättesaadavust, mida rõhutas lausa 93% Eesti juhtidest. Oluliselt on tõusnud ka Eesti ettevõtjate kliima- ja keskkonnateadlikkus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700