Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 6. jaanuar 2020

Füüsilise isiku tulumaksuga maksustamise muudatused 2020

Riigikogu võttis 11.12.2019 vastu tulumaksuseaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse. Tulumaksuseadust muudetakse nii füüsilise isiku kui ka juriidilise isiku maksustamise osas, kirjutab Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling.
Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja Tõnis Elling
Foto: Meeli Küttim

Osad muudatused jõustuvad tagasiulatuvalt alates 2018, osad jõustuvad 2020, osad aastal 2021 ja osad isegi 2022. Alustame füüsilist isikut ja füüsilisest isikust ettevõtjat puudutavate muudatuste lühiülevaatega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700