Autor: Aira Tammemäe • 19. detsember 2019

Kuidas järgmisel aastal edu koju tuua

Tulõ saista nigu pingviin Antarktikan, nokk iks tuulõ poolõ, pakub Võrumaa ettevõtja Aigar Pindmaa järgmiseks aastaks.
<strong >Ettevõtja ja Pintmann grupi juhatuse esimees Pindmaa Aigar Haanist</strong>

Aasta lõpus on kombeks revideerida tehtut ja seada uusi sihte, seetõttu küsisime soovitusi juhtimiskonverentsi Coaching 2020 esinejatelt, kes ise on edukad juhid.

Tööandjate Keskliidu tegevjuht ja diplomeeritud coach Arto Aas:

Edu valem on lihtne: sea endale selge eesmärk ja hakka selle nimel tööle. Edukusel on mõistagi oma hind - pikemad tööpäevad, suurem pinge, pidev riskimine ja mugavustsooni hülgamine. Ilma pingutuseta ladvaõunu kätte ei saa. Üldiselt ongi nii, et edukad inimesed teevad neid asju, mida ebaedukad ei taha teha.

Executive coach Kadri Arula:

Oled edukas, kui sa oled armastavas ja usaldusväärses suhtes iseendaga ja saad realiseerida parimal moel oma võimeid/potentsiaali oma unistuste elluviimisel.

Vetminds Invest grupi juhatuse liige ja professionaalne coach Katrin Oblikas:

Astun jalg jala ette nagu väike eesel. Pilk horisondil. Sinna olen teel... maastik muutub, ilm muutub... siht jääb samaks.

Luminor panga privaatpanganduse juht Kristi Lapa:

Oluline on defineerida edu mõiste. Minu jaoks on edu hea toimetulek ja rahulolu oma eluga. Edu valem koosneb erinevate oluliste võimete ja oskuste rakendusest. Olulised võimed valemis on emotsiooni lugemise ja juhtimise võime, aja- ja energiajuhtimise võime, hinnanguvabaduse ja vastustuse võtmise võime. Oskustest on selles valmis suur osakaal õhkkonna ja heade suhete loomise oskusel, energiataseme regulatsiooni ja kohaloleku oskusel.

Ettevõtte Intelligentne Grupp coachid Eike Tõnismäe ja Signe Tõnismäe:

Edu tänasel päeval ei ole enam prestiižne töökoht ja hea palk. Edu olemus on palju sügavam – see on sisemine tasakaal, mis sisaldab endas rahuldustpakkuvat tööd, head vaimset ja füüsilist tervist, väärilist palka ning häid suhteid nii tööl, kui eraelus. Kui inimene on leidnud endale tähendusrikka ja rõõmu toova töö, siis sama oluline on see, et töö, mida ta teeb on ka maailma poolt vajatud ning vääriliselt tasustatud. Vastasel korral läheb andmise ja saamise tasakaal paigast ära, tekib rahulolematus ja kerge on selliselt läbipõleda. Raha ei ole kunagi kaotanud oma tähtsust, aga edu mõiste on täna palju laiem ja sügavam, kui see oli varasemalt.

Häirekeskuse peadirektor ja diplomeeritud coach Kätlin Alvela:

Edukus saadab sind elus, kui oled julge, töökas, ehe, pühendunud, kirglik, õpihimuline ning liigud oma teel sarnaste väärtustega inimestega. Kui sul on sind tohutult inspireeriv töö, sõbrad, oskus rõõmu tunda kordaminekutest, muusika ja kogu su elu on kui värvikirev kunstiteos. Kui tunned, et oled armsate poolt hoolega hoitud, kirglikult lummatud ja lased päikesel endas särada. Ja tänulik selle kõige eest! Edukad inimesed on elumustkunstnikud, kes igast asjast võluvad välja õnne ja rõõmu! Küsi seda, usu sellesse, tööta selle nimel ja sa saad selle!

Ettevõtja ja Pintmann grupi juhatuse esimees Pindmaa Aigar Haanist:

Tulõ saista nigu pingviin Antarktikan, nokk iks tuulõ poolõ,sis vähämbält näet,mis tulõ.Uuri ja puuri ja olla ilmkistumada uudishimulik ja tetä uma tüüd suurõ armastusõga,sis antas sullõ pallo rokõmb,ku luuta julgõt. Ja hing tulõ uma ettevõtmise sisse panda ja su seen piät olõma tasakaal,sis ei saa sinno väikene tuulõkõnõ uppi lüüäh. Niisama lihnõ soo asi umgi!

Need juhid ja professionaalsed coachid esinevad 29. mail juhtimiskonverentsil Coaching 2020 ELLUVIIMINE. Konverentsil on tänaseks üle 300 osaleja, saadaval on veel vähem kui 50 kohta. Vaata, konverentsi programmi SIIN

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700