Autor: Raamatupidaja.ee • 2. detsember 2019
Ainult tellijatele

E-residentsus pälvis tunnustuse Euroopa ettevõtluse edendajate konkursil

Euroopa Ettevõtluse Edendamise konkursi (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) auhinnatseremoonial pärjati Euroopa parimaid ettevõtluse edendajaid ning auhinnati Eesti e-residentsuse programmi eripreemiaga.

Autor: pixabay

Konkursiga tunnustatakse edukaid Euroopa projekte ja algatusi, mis parendavad ettevõtluse tugisüsteemi ning inspireerivad ja julgustavad ettevõtjaid arenema nii siseriiklikul kui rahvusvahelisel tasandil. Konkursi peaauhind läks sel aastal Hollandisse startup ettevõttele Green Pac iLab keskkonnasäästliku ettevõtluse arendamise ja toetamise eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700