Autor: Kadri Penjam, vabakutseline ajakirjanik • 19. oktoober 2020

Arvestusala Edendaja kandidaat nr. 2: Sander Aasna, Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste valdkonna juht

Juba 30. oktoobril anname koostöös Excellent Business Solutionsiga välja Arvestusala Edendaja 2020 tiitli inimesele, kes on tegutsev arvestusala valdkonnas või seda tugevalt mõjutanud.

Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste valdkonna juht Sander Aasna on kasvanud suure pere vanima lapsena. Juba varakult iseseisvununa on ta alati teadnud, et tulemused realiseeruvad töö ja pingutuste kaudu ning oma unistuste eest tuleb osata seista. Kõige olulisemaks peab ta aga eesmärgikindlust ning tahtmist ja oskust vajalikku täide viia.
Maksu- ja Tolliameti avalike teenuste valdkonna juht Sander Aasna
Foto: Meeli Küttim
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700