Autor: Raamatupidaja.ee • 8. august 2019

Tolli e-teenustes esineb sel nädalal lühiajalisi katkestusi

Maksu- ja tolliameti iseteeninduskeskkonna e-MTA uuendustööde tõttu esineb 14. augusti pealelõunast kuni 15. augusti päeva lõpuni tolli e-teenustes lühiajalisi katkestusi.

Katkestused erinevates tolli e-teenustes toimuvad järk-järgult, mis tähendab, et korraga on katkestatud kuni pooleks tunniks vaid ühe e-teenuse töö. Kui kasutada soovitav e-teenus ei ole parasjagu kättesaadav, siis soovitame tunni pärast uuesti proovida.

Katkestused on seotud isteeninduskeskkonna e-MTA uuendamisega, mille tulemusel saab e-MTA 1. septembriks senisest selgema ülesehituse ning mugavalt kasutatava kujunduse. Uuendatud e-MTAsse sisenedes avaneb kasutajale uuendatud kujunduse ja struktuuriga töölaud. E-teenuste kasutusloogika ei muutu.

Maksu- ja tolliamet vabandab katkestustega seotud ebamugavuste pärast.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700