Autor: Kairit Luht, If Kindlustuse isikukindlustuse tootejuht • 1. juuli 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisekindlustus kui võimalus tööandjana silma paista

Tervisekindlustus muutub tööandja motivatsioonipaketis üha olulisemaks. Selle abil saab innustada oma praegusi ja tulevasi töötajaid. Näiteks võimaldab tervisekindlustus saada väiksema aja- ja rahakuluga eriarstiabi või hambaravi.
Kairit Luht, If Kindlustuse isikukindlustuse tootejuht

Põhimõtteliselt on tervisekindlustuse puhul tegemist täiendusega riiklikule ravikindlustusele, mille abil saavad kindlustatud ettevõtte töötajad kasutada mitmesuguseid raviteenuseid. See võimaldab saada tasulist ravi senisest väiksema kuluga ja kiiremini ilma pikkade ravijärjekordadeta.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700