Autor: Raamatupidaja.ee • 5. juuni 2019

Kuula: GDPR tõi 50 miljoni euro suuruse trahvi

Aasta on möödunud suure tähelepanutormi all vastu võetud GDPRi rakendumisest, mis on juba muu hulgas toonud 50 miljoni eurose trahvi Google’ile. Saates kõneleme, kuidas on määrus ettevõtete poolt vastu võetud ning kui palju on reaalsus kooskõlas paberile panduga.
Autor: scanpix

Samuti räägime sellest, mida ettevõtja peaks teadma ePrivaatsuse üldmäärusest, mis muutused ootavad digiturundust ees aasta lõpus, kuidas kaitsta ettevõtet küberrünnakute eest ja palju muudki. Külas on Grant Thornton Baltic IT-juht Arko Kurg ja andmekaitsespetsialist Maili Torma. Saatejuht on Priit Pokk.

Saadet toetab Grant Thornton Baltic.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700