Autor: Raamatupidaja.ee • 27. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: kas krüptotalv saab läbi?

Krüptoraha eeskätt Bitcoiniga on taas tuhast tõusnud ja käib vilgas tõus. Külla tuleb krüptoraha liidu üks asutaja ja investor Asse Sauga.
Foto: scanpix

Coop Panga uueks turundusjuhiks sai Kristjan Seema, kes on varem juhtinud turundust SEB-s ja Tele 2-s. Räägime Kristjani kui kogenud turundusjuhiga turunduse väljakutsetest Eesti ettevõtetes. Lisaks arutame olulisemaid hommikusi teemasid nii Eesti kui maailma äriajakirjandusest.

Stuudios on uudistetoimetaja Indrek Mäe ja saatejuht Hando Sinisalu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700