Autor: Gerda Urva, Pihiema OÜ juhatuse liige • 22. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõhususe paradoks

11.–12. aprillil toimunud 21. Pärnu Finantskonverentsil esinenud Niklas Modig, raamatu „See on lean” autor, rääkis traditsioonilise tõhususe suurendamise viisi – ressursikasutuse parandamise varjukülgedest.
Gerda Urva kajastab tõhususe teemat
Foto: erakogu

Niklas on osalenud paljude organisatsioonide tõhusamaks muutmise projektides, millest ühe, Rootsi haiglaid puudutava projekti käigus mõõdeti patsientide teekonda arsti juurde jõudmisest kuni diagnoosi panemise ja ravi määramiseni. Eesmärk oli hinnata kogu protsessi kestust väärtust loova ja raisatud aja osakaalu vahel ning kogumaksumust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700