Autor: Maksu- ja Tolliamet • 7. mai 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: kas postipakkide maksustamisest saab kõrvale nihverdada?

Aprilli alguses kirjutas Äripäev ühest konkreetsest juhtumist, kuidas Facebooki kinnises grupis jagati nippe, kuidas tellida Ameerika Ühendriikide e-poest toidulisandeid selliselt, et ei peaks tollis makse maksma.

Saates kõneleme sellest, kas tegemist on laiema probleemiga või üksikjuhtumiga, millised on probleemid ja väljakutsed pakisaadetiste kontrollimisega ning tollimaksu kogumisel. Samuti räägime maksumuudatusest, mis ootab ees 2021. aastal.

Külas on Omniva pakiteenuste äriüksuse juht Marita Mägi ja MTA tolliosakonna juhataja Sven Suurraid. Saatejuht on Priit Pokk.

Saadet toetab Maksu- ja tolliamet.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700