Autor: Indrek Mäe • 26. aprill 2019
Ainult tellijatele

Maksustamise uued väljakutsed

Isegi kui majanduslikus mõttes oleks Eestis uuteks maksudeks ruumi, siis psühholoogiliselt küll mitte, nentis Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov portaaliga raamatupidaja.ee koostöös toimunud KPMG aastakonverentsil.

Indrek Mäe kajastab maksustamise uusi väljakutseid

Jegorov tundis muret selle üle, et meie maksusüsteem on tarbimismaksude suunas kaldu. „Aktsiisides enam ruumi ei ole, ilmselt ka keskkonnatasudes mitte – isegi kui kusagil oleks majanduslikus mõttes ruumi, siis psühholoogilises mõttes kindlasti mitte, sellest saame kõik aru,” sõnas Jegorov.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700