Autor: Raamatupidaja.ee • 26. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: tont-töötajaid saab tabada täituri abiga

Saates „Teabevara tund“ räägitaksegi teemadest, mis Äripäeva teabevara nõuandekeskuses viimasel ajal kõige enam esile kerkinud: konkurentsipiirang, ettevõtte üleminek, töötervishoiu seaduse muudatused, n-ö tont-töötaja tabamine jpm.
Advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild, ning LEXTAL-i advokaat Kadi Saluste.
Foto: Andres Laanem

Saates osalevad tööõiguse teabevara peatoimetaja, advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild, ning LEXTAL-i advokaat Kadi Saluste, kes vastavad ka Äripäeva teabevara nõuandekeskuses tööõiguse küsimustele.

Vestlust juhivad Äripäeva teabekeskuse toimetaja Külli Seppa ja vanemtoimetaja Heidi Saar.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700