Autor: Silver Rooger, müügitreener ja Dominate Salesi tegevjuht • 22. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõik, mis ei kasva, närbub

Käisin veebruari alguses Ühendriikides Miamis suurejoonelisel ärikonverentsil – 10X Growth Conference’il. Jagan teiega lugu, mida kuulsin hommikusöögilauas ühelt Austria reklaamiagentuuri omanikult. Ta osales kord seminaril, kus Saksamaa tuntumaid müügieksperte Dirk Kreuter rääkis oma raskustest ettevõtte arendamisel.
Müügitreener Silver Rooger annab nõu kasumlikuks kasvuks
Foto: erakogu

Üks ettevõtte väärtuslikumaid varasid on aeg. Me kõik teame, et aeg on piiratud ressurss – ööpäevas on alati 24 tundi, nädalas 7 päeva ja aastas 365 päeva. Neid arve ei saa suurendada. Aega on ühepalju nii müügitreeneril kui ka raamatupidajal. Ettevõtte edukus oleneb sellest, kui hästi ta oma vara ja ressursse kasutab. Aga kusagil tuleb piir ette.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700