18. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula: kirves, mis ähvardab maksumaksjat

Äripäeva raadio hommikuprogramm keskendus 15. veebruaril värskelt alanud tulude deklareerimisele. Cobalti maksuadvokaat Egon Talur rääkis tüüpvigadest, mis võivad deklareerijale maksuarve tuua ning andis nõu, kuidas probleemsetes situatsioonides maksuametiga suhelda.
Hommikuprogramm: kirves, mis ähvardab maksumaksjat
Foto: pixabay

Külas oli ka Pärnu finantskonverentsil esinev riigikantseleid strateegiadirektor Henry Kattago, kellega markeeriti ära võimalused, mida pakub ettevõtjale Eesti riigi arengukava.

Saatejuhid olid Indrek Mäe ja Eliisa Matsalu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700