Autor: Juta Tikk, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor • 31. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülesanne: omakapitali arvestus

Testi oma teadmisi omakapitali arvestusest ja omakapitali muutuste aruande koostamisest aktsiaseltsis.
Testi oma teadmisi

Nõutav: palun koostage AS Taibu omakapitali muutuste aruanne 31.12.2018 lõppenud majandusaasta kohta tabeli kujul. Tabel on koostatud RTJ 2 lisas 4 toodud omakapitali muutuste aruande skeemi (variant (b), konsolideerimata aruanne) põhjal. Tabelisse on lisatud selguse huvides täiendavaid kirjeid.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700