Uudised
Ainult tellijale

Ulatuslikud tulumaksuseaduse muudatused

Tulumaksuseadus muutus eelmisel aastal ning muudatusi on jõustumas veel käesoleval ja järgnevalgi aastal. Deloitte Advisory maksunõustaja Tõnis Elling kirjeldab saabuvaid muudatusi ning nende vajalikkust.

Deloitte Advisory maksunõustaja Tõnis Elling   Foto: Meeli Küttim

Riigikogu võttis 12.12.2018. vastu tulumaksuseaduse (TuMS) muudatused, millega võetakse üle üldine kuritarvituste vastane reegel, tulumaks lahkumisel ja välismaiseid kontrollitavaid äriühinguid käsitlevad eeskirjad ning reguleeritakse ülejääva laenukasutuse kulu maksustamist. Seaduse erinevad punktid jõustuvad erinevatel aegadel. Osasid punkte rakendatakse tagasiulatuvalt alates 1. jaanuar 2018 (need on redaktsioonilised täpsustused juba kehtinud muudatustele), osa jõustub 1. jaanuar 2019, osa 1. juuni 2019 ja osa 1. jaanuar 2020.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700