Uudised
Ainult tellijale

Jõulud on andmise aeg, mis paraku ei pruugi maksukohustusest vabastada

Jõulud on pühalik ja soovitavalt ka rahulik aeg. Inimesed proovivad hästi käituda ja üksteisele head teha. Või siis vähemalt vältida kurja tegemist. Kui jälgida erinevaid heategevussaateid, siis kingitused ja annetused on Eesti rahva südames eriti jõulude ajal.

Kingitus võib kaasa tuua maksukohustuse  Foto: scanpix

See kõik on tore ja ilus. Küll aga ei maksa ettevõtjatel unustada, et hoolimata sellest, et võibolla ei ole teie silmis riik olnud alati hea laps, siis paljudel juhtudel ei saa riiki ka kingitusest ilma jätta. Kui äripartneritele kingituse tegemine on vabatahtlik, siis maksuraha riigile andmine on kohustuslik. Pühade ajal, andmise tuhinas ei maksa unustada, et mitte kõik kingitused ei ole maksuvabad. Hoolimata sellest, et head teha on alati suur rõõm, siis kindlasti on veel suurem rõõm rahuliku südamega magama minna, kui kõik vajalikud maksud makstud. Füüsilised isikud võivad muidugi maksude pärast muret tundmata kingitusi jagada, pigem mureks, et liiga palju ei kuluta.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700