8. november 2018
Ainult tellijatele

Peamised finantssuhtarvud tegevusaruandes

Raamatupidamises on üks sagedasti kasutatav sõna või mõiste, millele täpse tähenduse annab iga raamatupidamiskohustuslane ise. See on „peamine”. Raamatupidamise seaduses kasutatakse seda mitmel korral erinevas kontekstis, sh tegevusaruande sisunõuete kirjeldamisel.

Ave Nukka käsitleb peamisi finantssuhtarve tegevusaruandes
Autor: erakogu

Eesti keele seletav sõnaraamat selgitab sõna „peamine” kui põhiline, olulisim, tähtsaim. Finantssuhtarve võib tuletada palju erinevaid, aga kuidas valida just need olulised ja peamised, mida tegevusaruandes kirjeldada? Sellele küsimusele püütaksegi artiklis vastata.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700