8. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peamised finantssuhtarvud tegevusaruandes

Raamatupidamises on üks sagedasti kasutatav sõna või mõiste, millele täpse tähenduse annab iga raamatupidamiskohustuslane ise. See on „peamine”. Raamatupidamise seaduses kasutatakse seda mitmel korral erinevas kontekstis, sh tegevusaruande sisunõuete kirjeldamisel.
Ave Nukka käsitleb peamisi finantssuhtarve tegevusaruandes
Foto: erakogu

Eesti keele seletav sõnaraamat selgitab sõna „peamine” kui põhiline, olulisim, tähtsaim. Finantssuhtarve võib tuletada palju erinevaid, aga kuidas valida just need olulised ja peamised, mida tegevusaruandes kirjeldada? Sellele küsimusele püütaksegi artiklis vastata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700