11. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käibemaksuseaduse muudatused aastatel 2018/2019

Tõnis Elling toob välja olulisemad käibemaksuseaduse muudatused
Foto: erakogu
Käibemaksuseadust (KMS) muudetakse igal aastal ja tihti juhtub, et muudatusi jõustub koguni mitu korda aastas. Paljudel juhtudel on tegemist vaid kosmeetiliste parandustega, mille eesmärk on seaduse sõnastuse parem kooskõlla viimine käibemaksudirektiiviga.

See on loomulik protsess ja sageli ei puuduta sellised muudatused laiemat ringi maksumaksjaid, vaid pigem täpsustavad seaduse sõnastust.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700