6. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meeskonna tunnustamine ja motiveerimine

Võrreldes mõningate teiste ametialadega on raamatupidaja töö tulemusi ehk raskem mõõta ja tunnustada. Samas vajavad motiveerimist kõik töötajad ning õnneks kehtivad mõningad universaalsed põhimõtted, mida teades on ka raamatupidamisbüroos või -tiimis võimalik inimesi innustada ja tänada.
Leila Lahtvee annab nõu, kuidas paremini meeskonda tunnustada ja motiveerida
Foto: erakogu

Töötajate tunnustamine ja motiveerimine on pea igas organisatsioonis põhiküsimus ning juhi igapäevatöö oluline osa. Juhina on tähtis jõuda meeskonna iga liikmeni ja mõista, mis teda motiveerib organisatsioonis töötama, oma töösse ja seatud eesmärkide saavutamisse panustama. Selle alusel, sageli piiratud vahenditega, on vaja leida kõigile sobiv viis, kuidas anda tagasisidet, motiveerida ja tunnustada, sest just nii väärtustab juht meeskonda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700