5. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna raamatupidaja, homme finantsnõustaja või finantsjuht

Ajakirjanik Kairi Oja uurib, kuidas saada raamatupidajast finantsjuhiks
Foto: erakogu
Üha enam kõneldakse töö mõtestatuse vajadusest. Teisisõnu – töö, mida teeme, peab meile korda minema.

Kui tajume juba mugavustsooni ja tegemised enam rõõmu ei too või siis ihkab hing vallutada uusi tippe, oleks aeg mõelda edasiliikumisele. Võimalusi end oma valdkonnas arendada on alati. Ainus, mida vaja, on tahtmine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700