19. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahavoogude aruande koostamine ja analüüs

Ave Nukka selgitab rahavoogude aruande koostamist ja analüüsi
Foto: erakogu
Raamatupidamise aastaaruande koostamisel tuleb raamatupidamiskohustuslase finantsseisundist, -tulemusest ning rahavoogudest anda õiglane ülevaade, mis tähendab, et aruandes tuleb avaldada asjakohast ja tõepärast infot.

Täismahus raamatupidamise aastaaruanne koosneb bilansist, kasumiaruandest, rahavoogude aruandest, omakapitali muutuste aruandest ning lisadest. Olulise muudatusena ei ole mikro- ja väikeettevõtjad juba teist aastat kohustatud esitama lühendatud raamatupidamise aastaaruandes rahavoogude ja omakapitali muutuste aruannet.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700