19. veebruar 2018
Ainult tellijatele

Rahavoogude aruande koostamine ja analüüs

Ave Nukka selgitab rahavoogude aruande koostamist ja analüüsi
Autor: erakogu

Raamatupidamise aastaaruande koostamisel tuleb raamatupidamiskohustuslase finantsseisundist, -tulemusest ning rahavoogudest anda õiglane ülevaade, mis tähendab, et aruandes tuleb avaldada asjakohast ja tõepärast infot.

Täismahus raamatupidamise aastaaruanne koosneb bilansist, kasumiaruandest, rahavoogude aruandest, omakapitali muutuste aruandest ning lisadest. Olulise muudatusena ei ole mikro- ja väikeettevõtjad juba teist aastat kohustatud esitama lühendatud raamatupidamise aastaaruandes rahavoogude ja omakapitali muutuste aruannet.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700