Autor: Raamatupidaja.ee • 31. jaanuar 2020
Ainult tellijatele

Läheneb INFide ja TSMide esitamise tähtpäev

3. veebruaril on viimane aeg esitada Maksu- ja Tolliametile 2019. aastal töötajatele makstud isikliku sõiduauto kasutamise hüvitiste deklaratsioon INF 14. Lisaks tuleb deklareerida eelmisel aastal maksusoodustustega seonduv informatsioon ning väljastada füüsilisele isikule tehtud väljamaksete tõend.

Autor: pixabay

Isikliku sõiduauto kasutamise hüvitise, koolituskulude ja tervise edendamise kulude katmise ning antud laenude deklaratsiooni vormil INF 14 tuleb täita ja esitada osad I–III. IV osa täidetakse ja esitatakse kvartalile järgneva kuu 20. kuupäevaks. Deklaratsioon täidetakse euro täpsusega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700