Autor: Raamatupidaja.ee • 18. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lugejad küsivad, asjatundjad vastavad

Lugejate küsimustele vastavad MTA ja KPMG Baltics OÜ eksperdid
Foto: https://pixabay.com
Raamatupidamise Praktiku lugejate küsimustele vastavad Maksu- ja Tolliameti ning KPMG Baltics OÜ eksperdid.

Kas tööandjal on võimalik maanteeameti e-teeninduses sõiduauto kasutusotstarvet vajaduse korral iga nädal muuta – näiteks paneb tööpäevadel linnukese, et tegu on tööautoga, aga nädalavahetusel eemaldab märke ja teeb erasõite? Kuidas sellisel juhul maksustatakse?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700