14. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Spordi- ja tervisekulutuste hüvitamine

Tõnis Jakob käsitleb spordi- ja tervisekulutuste hüvitamist
Foto: erakogu
Artiklis käsitletakse spordi- ja tervisekulutuste hüvitamise maksustamisega seotud aspekte eelkõige lähtudes tulumaksuseaduses (edaspidi TuMS) tehtud muudatustest, mis jõustuvad alates 1. jaanuarist 2018.

Kui praegu on tööandja poolt töötajate tervisespordiga seotud kulude tasumine või töötajale hüvitamine erisoodustus, siis alates 1. jaanuarist 2018 on TuMS-i § 48 lg 55 kohaselt teatud summa piires võimalik tööandjal katta töötajate tervise edendamise ja tervisespordiga seotud kulusid maksuvabalt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700