14. november 2017
Ainult tellijatele

Spordi- ja tervisekulutuste hüvitamine

Tõnis Jakob käsitleb spordi- ja tervisekulutuste hüvitamist
Autor: erakogu

Artiklis käsitletakse spordi- ja tervisekulutuste hüvitamise maksustamisega seotud aspekte eelkõige lähtudes tulumaksuseaduses (edaspidi TuMS) tehtud muudatustest, mis jõustuvad alates 1. jaanuarist 2018.

Kui praegu on tööandja poolt töötajate tervisespordiga seotud kulude tasumine või töötajale hüvitamine erisoodustus, siis alates 1. jaanuarist 2018 on TuMS-i § 48 lg 55 kohaselt teatud summa piires võimalik tööandjal katta töötajate tervise edendamise ja tervisespordiga seotud kulusid maksuvabalt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700