7. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülle Pärl: rahvusvaheline mõõde akadeemilises töös on eksistentsiaalse kaaluga

Ettevõtja, konsultant ja akadeemik Ülle Pärl usub endasse
Foto: Andres Jalak
Kui Ülle Pärl oli seitsmendas klassis, lubas ta endale, et ei hakka mitte iialgi õpetajaks. Et vanne oleks veenvam, pani selle päevikusse kirja ka. Ajapikku lubadus ununes ning nüüd on Ülle üks nõutumaid majandusarvestuse lektoreid, kelle energia ja sihikindlus muudavad maailma.

„Eks toona antud lubadust mõjutas mõnevõrra asjaolu, et mõlemad minu vanemad olid õpetajad, isa pealegi veel koolidirektor väikeses maakohas,” alustab Ülle Pärl, kes on sündinud ja kasvanud Paide lähistel. Hiljem Eesti Maaülikoolis õppides ja oma esimest kõrgharidust omandades oli ta päris pikka aega veendunud, et ala, millega kohe kunagi tegeleda ei tahaks, on raamatupidamine. „Üks põhjuseid näis olevat toonane tunnetus raamatupidajast kui ilmetust, kurja moega tädist,” jätkab Ülle muigamisi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700