7. november 2017
Ainult tellijatele

Ülle Pärl: rahvusvaheline mõõde akadeemilises töös on eksistentsiaalse kaaluga

Ettevõtja, konsultant ja akadeemik Ülle Pärl usub endasse
Autor: Andres Jalak

Kui Ülle Pärl oli seitsmendas klassis, lubas ta endale, et ei hakka mitte iialgi õpetajaks. Et vanne oleks veenvam, pani selle päevikusse kirja ka. Ajapikku lubadus ununes ning nüüd on Ülle üks nõutumaid majandusarvestuse lektoreid, kelle energia ja sihikindlus muudavad maailma.

„Eks toona antud lubadust mõjutas mõnevõrra asjaolu, et mõlemad minu vanemad olid õpetajad, isa pealegi veel koolidirektor väikeses maakohas,” alustab Ülle Pärl, kes on sündinud ja kasvanud Paide lähistel. Hiljem Eesti Maaülikoolis õppides ja oma esimest kõrgharidust omandades oli ta päris pikka aega veendunud, et ala, millega kohe kunagi tegeleda ei tahaks, on raamatupidamine. „Üks põhjuseid näis olevat toonane tunnetus raamatupidajast kui ilmetust, kurja moega tädist,” jätkab Ülle muigamisi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700