Autor: Raamatupidaja.ee • 6. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERK infopäev diskussioonivormis - mida teha, et e-arved toimima saada?

Mida teha, et e-arved toimima saada?
Autor: ERK
ERK infopäev diskussioonivormis jätkab paneeldiskussioonide seeriat, millest esimene oli veebipõhiste majandustarkvarade infopäev Mektory´s. Miks raamatupidamise büroo peaks nõudma oma kliendilt e-arvete ja e-kviitungite kasutamist? Mida peaks iga raamatupidaja teadma e-arvetest ja tšekkidest?

ERK infopäev toimub 23. novembril 2017 Paadi 5, Hotell Euroopa konverentsisaalis Lääne-Euroopa. Infopäeva juhivad ERK juhatuse esimees Margus Tammeraja ja raamatupidamisbüroo eLMEK juhtivpartner Egle Vainula..

Paneeldiskussioone juhivad:- Dmitri Volhonski, Excellent Business Solutions Eesti AS- Margus Kill, Merit Tarkvara- Kaire Lukkanen-Jaas, ADEX Financial Solutsions- Koit Saarevet, Rahvusarhiivi Digiarhiivi projektijuht- Kurmet Ojamaa, Rahandusministeeriumi ettevõtluse ja arvestuspoliitika osakonnajuhataja                              - Mait Sooaru, Fitek tegevjuhtLisainfo ja registreerimine SIIN

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700