Raamatupidaja.ee  • 6. november 2017
Jaga lugu:

ERK infopäev diskussioonivormis - mida teha, et e-arved toimima saada?

Mida teha, et e-arved toimima saada?
Mida teha, et e-arved toimima saada?  Foto: ERK

ERK infopäev diskussioonivormis jätkab paneeldiskussioonide seeriat, millest esimene oli veebipõhiste majandustarkvarade infopäev Mektory´s. Miks raamatupidamise büroo peaks nõudma oma kliendilt e-arvete ja e-kviitungite kasutamist? Mida peaks iga raamatupidaja teadma e-arvetest ja tšekkidest?

ERK infopäev toimub 23. novembril 2017 Paadi 5, Hotell Euroopa konverentsisaalis Lääne-Euroopa. Infopäeva juhivad ERK juhatuse esimees Margus Tammeraja ja raamatupidamisbüroo eLMEK juhtivpartner Egle Vainula..

Paneeldiskussioone juhivad:- Dmitri Volhonski, Excellent Business Solutions Eesti AS- Margus Kill, Merit Tarkvara- Kaire Lukkanen-Jaas, ADEX Financial Solutsions- Koit Saarevet, Rahvusarhiivi Digiarhiivi projektijuht- Kurmet Ojamaa, Rahandusministeeriumi ettevõtluse ja arvestuspoliitika osakonnajuhataja                              - Mait Sooaru, Fitek tegevjuhtLisainfo ja registreerimine SIIN

RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt