2. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puhates õnnelikuks

Koolitaja Harald Lepisk jagab väärt nippe, kuidas paremini puhata
Foto: erakogu
Kuidas puhata, et sellest ka kasu oleks? Artiklis on toodud ideid, mille toel saab puhkusest tõeliselt tore kogemus ja mille mõju kestab märksa kauem.

Hollandlastega tehtud küsitluses paluti osalejatel hinnata enda õnnelikkust enne ja pärast puhkusereisi. Paistab, et puhkuseootus võib olla suur rõõmuallikas, sest osalejad kinnitasid suuremat õnnetunnet enne puhkust, mitte nädalaid pärast puhkust – siis oli nende õnnelikkuse tase samasugune nagu neil, kes ei käinud puhkusel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700