9. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristel Finstad – elu kahes riigis

Kristel Finstad – Norra raamatupidamise ekspert
Foto: Andres Jalak
Kahe lapse ema ja ettevõtja Kristel Finstad ei oleks pärast keskkooli inglise keele filoloogiat õppima asudes iial mõeldagi osanud, et ühel päeval juhib ta raamatupidamisbüroo tegemisi ning elab kahes riigis.

Tõsi, Kristel Finstad ja finantsmaailm said kokku üpris suure juhuse läbi. Samas väidetakse, et miski siin ilmas pole juhus – seega võta nüüd kinni, mis on siin juhuslik ja mis loogiline sündmuste jada. „No ega ma end nüüd raamatupidajana küll ette kujutada ei osanud,” naerab avatud ja lõbusa olemisega Kristel, kes veedab keskeltläbi pool oma ajast Eestis Tartumaal ning teise poole Norras Oslos.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700