17. veebruar 2017
Ainult tellijatele

Natalia Mihailova tunneb end Eestis koduselt

DHL-i finantsjuht Natalia Mihailova väärtustab paindlikkust
Autor: Meeli Küttim

Venelanna Natalia Mihailova on töötanud DHL-is kolmteist aastat, sellest poolteist aastat Eestis. Ehkki suurema osa elust on Natalia elanud naaberriigis Lätis, näib siinne elu talle siiski erinev. „Miski ei õpeta eri kultuuridega kohanema enam kui töö rahvusvahelises ettevõttes,” teab ta.

DHL-i puhul on tegemist ääretult suure rahvusvahelise organisatsiooniga, mistõttu tähendab töötamine selles ettevõttes kuulumist suurde ja kirjusse kultuuriruumi, kuhu on koondatud sisuliselt enamik maailma riike ja kultuure. „Ütleksin, et see sarnaneb vägagi suurde perekonda kuulumisega,” lausub Natalia Mihailova, kes vastutab finantskorralduse eest DHL Eestis, kuid osaliselt ka DHL Lätis ja Leedus, seega DHL-i kogu Baltikumi finantsvaldkonna eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700