17. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Natalia Mihailova tunneb end Eestis koduselt

DHL-i finantsjuht Natalia Mihailova väärtustab paindlikkust
Foto: Meeli Küttim
Venelanna Natalia Mihailova on töötanud DHL-is kolmteist aastat, sellest poolteist aastat Eestis. Ehkki suurema osa elust on Natalia elanud naaberriigis Lätis, näib siinne elu talle siiski erinev. „Miski ei õpeta eri kultuuridega kohanema enam kui töö rahvusvahelises ettevõttes,” teab ta.

DHL-i puhul on tegemist ääretult suure rahvusvahelise organisatsiooniga, mistõttu tähendab töötamine selles ettevõttes kuulumist suurde ja kirjusse kultuuriruumi, kuhu on koondatud sisuliselt enamik maailma riike ja kultuure. „Ütleksin, et see sarnaneb vägagi suurde perekonda kuulumisega,” lausub Natalia Mihailova, kes vastutab finantskorralduse eest DHL Eestis, kuid osaliselt ka DHL Lätis ja Leedus, seega DHL-i kogu Baltikumi finantsvaldkonna eest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700