6. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Evelyn Liivamägi tahab olla ettevõtjale toeks

Evelyn Liivamägi panustab ennekõike e-maksuameti arendusele
Foto: Meeli Küttim
Ehkki juhtiv ametikoht maksuametis lubab oletada teataval määral tajutavat seesmist rangust, õhkub rõõmsatujulisest Evelynist hoopis naiselikkust ja soojust. Toosama habras naine on üks meie uudse, aastal 2019 käivituva e-maksuameti algataja ja arendaja.

Esmapilgul pigem Pöial-Liisit meenutav naerusuine Evelyn on olnud maksuameti ja maksundusega seotud juba aastaid. Energilise, ent samas tasakaaluka ja laitmatu lastetoaga silmajääv naine leidis tee sellesse seaduste ja arvude maailma täiesti juhuslikult, kui tema ülikoolikaaslasest siseauditi osakonna juhataja aastal 2001 tedagi oma meeskonda kutsus. „Tõtt-öelda oli mul toonasel töökohal konkurentsiametis, kuhu kohe vahetult pärast õiguseriala lõpetamist tööle olin asunud, jõudnud juba pisut igav hakata ning tajusin, et adrenaliini jääb minusugusele seal ilmselt pisut väheks,” meenutab Evelyn.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700