16. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milliseid koolitusi väärtustavad raamatupidajad

Ajakirjanik Kaire Uusen uurib, milliseid koolitusi eelistavad raamatupidajad
Foto: erakogu
Ajakiri Raamatupidamise Praktik uuris Eesti ettevõtetelt, milliseid koolitusi nende raamatupidajad nii ettevõtte huvide-eesmärkide, konkurentsis püsimise kui ka parimate töötulemuste saavutamise vaatepunktist kõige väärtuslikumaks peavad.

Sügisel, kui ettevõtted kinnitavad uue aasta eelarveid ning mõtlevad järgmise aasta koolitusvajadusele, on sobiv aeg teha ülevaade raamatupidajate jaoks tähtsatest koolitustest. Eesti koolitusfirmad, riigiasutused jt pakuvad erineva sisu, ülesehituse ja kestusega koolitusi, mistõttu on keeruline täpselt määratleda, kas ühest koolitusest on kasu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700