14. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ACCA sertifikaati tuntakse Eestis veel vähe

Ajakirjanik Kairi Oja käsitleb rahvusvahelist sertifitseerimissüsteemi
Foto: erakogu
Finantsspetsialistid, kes töötavad rahvusvahelistes suurkorporatsioonides või plaanivad suunduda tööle väljapoole Eestit, teavad ja respekteerivad rahvusvahelist sertifikaati ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Finantsvaldkonnas, nii nagu ka muudes valdkondades, on mitu rahvusvahelist sertifitseerimissüsteemi. Üks neist on Inglise päritolu ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), mille esindused on üle maailma, ent hindamiskeskus asub Inglismaal ning kogu hindamine toimub tsentraliseeritult Londonis.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700