7. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Usaldus ja regulaarne tagasiside võib meeskonna päästa

Koolitaja Kaido Pajumaa selgitab hea tiimitöö põhimõtteid
Foto: erakogu
Ühtse, toetava ja usaldava meeskonna puhul saab ellu viia nii individuaalset kui ka meeskondlikku potentsiaali ning kasvada palju paremaks.

Aastate jooksul meeskondi koolitades olen tähele pannud kurba tõsiasja, et enamik „meeskondi” ei ole tegelikult meeskonnad, vaid lihtsalt rühm koos töötavaid inimesi. Millest ma seda järeldan? Põhiliselt ikka ühise eesmärgi puudumisest ja huvi vähesusest tiimitulemuste vastu. Töötajad on seadnud eesmärgiks täita isiklikke tööülesandeid ning tunnevad vastutust ainult tööjuhendi, mitte organisatsiooni ees. Olenemata juhi intensiivsest pingutusest, et inimesed rohkem koostööd teeksid, üksteisega arvestaksid ja algatusvõimet üles näitaksid, teevad alluvad siiski vaid ettenähtud ülesanded ära, muid samme astumata. Millest selline ükskõiksus võib tingitud olla ning mis säärast individualismi nii tugevalt soosib?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700