Autor: Kaire Uusen • 5. detsember 2016
Ainult tellijatele

Marek Helm: on aeg Eestile rikkust juurde luua

Marek Helm suundub erasektorisse
Autor: Andres Haabu

Viis aastat maksu- ja tolliametit juhtinud Marek Helm suundub peatselt erasektorisse, kuid ei välista naasmist avalikku sektorisse. „Iial ära ütle iial. Olen alles noor mees ja jõuan veel palju teha,” avaldas Helm ajakirjale Raamatupidamise Praktik antud intervjuus.

Karismaatiline, sihikindel ja heade juhiomadustega Marek Helm on saanud Eestis rohkem tähelepanu kui ükski teine tema eelkäijatest. Mees, kes pälvis viie aastaga nii omade kui ka „vaenlaste” austuse, usub siiralt, et kõik olulised eesmärgid – järk-järgult valmiv e-maksuamet, veelgi mugavamad teenused ja vähem aruandlust ning asjaolu, et maksuhaldur saab olla ettevõtjat toetav partner, mitte tingimata karm kontrollija – saavad uue juhi taktikepi all lähiaastail täidetud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700