21. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milline teave jääb infotarbijal väikeettevõtja rahavoogude aruandeta saamata?

Näidisülesanne rahavoogude aruande kohta
Foto: https://pixabay.com
Käesoleva aasta ja hilisemate aastate kohta koostatavates majandusaasta aruannetes ei pea väikeettevõtjad enam esitama rahavoogude ehk rahakäibe aruannet. Nii hoitakse kokku aega ja energiat, mis muidu kuluks selle, raamatupidajate jaoks suhteliselt ebamugava aruande koostamiseks.

Kas ja milline info aruande lugeja jaoks kaob? Sellele küsimusele on kõlanud vastuseid seinast seina: alates väitest, et ei kaotata üldse midagi, kuni kogu aruandluse katastroofi ennustamiseni välja. Ilmselt siin, nagu enamasti ikka, on tõde kusagil vahepeal.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700