21. november 2016
Ainult tellijatele

Milline teave jääb infotarbijal väikeettevõtja rahavoogude aruandeta saamata?

Näidisülesanne rahavoogude aruande kohta
Autor: https://pixabay.com

Käesoleva aasta ja hilisemate aastate kohta koostatavates majandusaasta aruannetes ei pea väikeettevõtjad enam esitama rahavoogude ehk rahakäibe aruannet. Nii hoitakse kokku aega ja energiat, mis muidu kuluks selle, raamatupidajate jaoks suhteliselt ebamugava aruande koostamiseks.

Kas ja milline info aruande lugeja jaoks kaob? Sellele küsimusele on kõlanud vastuseid seinast seina: alates väitest, et ei kaotata üldse midagi, kuni kogu aruandluse katastroofi ennustamiseni välja. Ilmselt siin, nagu enamasti ikka, on tõde kusagil vahepeal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700