Autor: Kaire Uusen • 3. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas oma tööd paremini korraldada?

Kaire Uusen jagab soovitusi töö paremaks korraldamiseks
Foto: erakogu
Artiklis käsitleme, mismoodi oma töötamist efektiivsemaks muuta ning kuidas saab juht ettevõtte ja osakondade tööd paremini korraldada.

Kui vahel kardavad nii juhid kui ka töötajad, et efektiivsus toob kaasa töökoormuse kasvu – näiteks tuleb teha kaks korda rohkem tööd sama ajaga –, siis üksiktöötaja tasandil peaks efektiivsus tähendama eelkõige töö paremat organiseerimist, kiiremat tulemuste saavutamist, vähem ebavajalikke tegevusi ja mõttetut tööd. Kui selle sildi all püütakse töötajatele hoopis ebamõistlikult suurt töökoormust peale panna, ilma et olukorda analüüsitaks või töökorraldust muudetaks, ei saa kindlasti rääkida efektiivsuse või tulemuslikkuse parandamisest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700