8. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärikasumi ja ettevõtte tulumaksu arvestamine Soomes

Lauri Kuljus käsitleb aktsiaseltsi ärikasumi ja tulumaksu arvestust Soomes
Foto: erakogu
Ärikasumit (liikevoitto) ja ettevõtte tulumaksu (yhteisövero) arvestatakse Soomes eri ettevõtlusvormide puhul veidi erinevalt. Artiklis on fookuses aktsiaseltsi (osakeyhtiö) ärikasumi ja tulumaksu arvestus.

Lauri Kuljus räägib Soome raamatupidamise ja maksuarvestuse praktilisest poolest lähemalt 26. augustil toimuval seminaril Soome Oy maksuarvestus ja raamatupidamine.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700