20. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiina Viiol hindab kolleege

Tartu Loodusmaja finantsjuht Tiina Viiol
Foto: Heikki Leis
Tiina Viiol: minu jaoks on mind ümbritsevad inimesed ametikohast olulisemad.

 „Kuidagi on läinud nii, et minu jaoks on alati olnud olulised inimesed ning see, mille nimel nad tegutsevad,” tunnistab Tiina Viiol, kes raamatupidajana on olnud nii Tartu Loodusmaja kui ka intellektipuudega noortele kodu ja tegevust pakkuva Maarja küla ülesehitamise juures.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700