13. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marilin Hein: olulisim on teha enda jaoks õiget tööd

Eften Capitali finantsjuht Marilin Hein
Foto: Meeli Küttim
Kui Eften Capitali finantsjuhile Marilin Heinale sattus raamatupoes kätte raamatupidamise õpik aktsiaseltsidele, oli tema edasine saatus otsustatud – rahandusmaailm tundus talle esimesest pilgust raamatusse äärmiselt põnev.

Pärast Tallinna 21. kooli lõpetamist asus Marilin Hein (44) tegelikult õppima Tallinna kergetööstustehnikumi asjaajamise ja arhiivinduse erialale. Tema saatuse otsustas aga hoopis juhuslikult raamatupoes lehitsetud raamat. Marilin mäletab aasta täpsusega, kuidas sattus 1992. aastal raamatupoes sirvima raamatupidamise õpikut aktsiaseltsidele. “Tookord oli kõik eraettevõtlusega seonduv äärmiselt põnev ja uuenduslik, ostsin õpiku ja hakkasin igasuguse isikliku kogemuseta seda otsast lugema,” meenutab ta. Marilini sõnul võib öelda, et just sellest õpikust sai kõik alguse. Ta omandas sealt esmased teadmised kontoplaanist, deebetist, kreeditist kuni põhivaraarvestuseni välja.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700