15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühinenud Ajakirjad AS otsib raamatupidajat

Nõutav erialane haridus ja töökogemus raamatupidajana vähemalt 5 aastat. Kandideerimise tähtaeg 30. aprill.

Ühinenud Ajakirjad AS kirjastab ajakirju Kodu & Aed, Diivan, Kodutohter, Tehnikamaailm, TM Kodu & Ehitus ja Cosmopolitan.

Pakutav töökoht:•  Ettevõtte igapäevane raamatupidamine - algdokumentide sisestamisest aastaaruandeni•  Erialane haridus ja töökogemus raamatupidajana vähemalt 5 aastat•  Rahvusvahelise ettevõtte kogemus  Tööd valdkonna ühes juhtivas, 17. aastat tegutsevas, väliskapitalil põhinevas firmas; Kokkuleppel eesti ja inglise või soome 5 aastat Täistööaeg Hiljemalt maikuu jooksul Tallinna kesklinnas [email protected]

RAAMATUPIDAJA

Tööülesanded

•  Arvete, maksete ja raportite koostamine ja väljastamine vastavalt tähtaegadele•  Aruandluse koostamine ja esitamine juhatusele ja maksuametile•  Dokumentide korrashoid ja arhiveerimine•  Statistiliste aruannete koostamine•  Muud raamatupidamise ja aruandlusega seotud jooksvad ülesandedNõudmised kandidaadile

•  Orienteerumine raamatupidamisalastes õigusaktides•  Raamatupidamisprotsesside tundmine, probleemide mõistmine ja suutlikkus neid lahendada•  Täpsus, kohusetundlikkus ja põhjalikkus.•  Eesti ja inglise keele oskus•  Kiire õppimisvõime ning oskus töötada iseseisvalt.•  Hea arvutikasutamisoskus (Excel, Word).•  Hea suhtlemisoskus ja kohanemisvõime, lojaalsusKasuks tuleb

•  Hea analüüsivõime•  Avatus, koostöövalmidus, positiivne ellusuhtumineOmalt poolt pakume•

•  Tööalaseid õppimis- ja arenguvõimalusi•  Meeldivat töökeskkonda koos kaasaegsete töövahenditega.•  Sõbralikku kollektiiviPakutav palk: 

Nõutud keeled: 

Nõutud töökogemus: 

Tööaeg: 

Tööle asumise aeg: 

Asukoht: 

Kontakt tel 6104004,  CV ja motivatsioonikiri saata hiljemalt 30. aprilliks aadressile

 

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700