13. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lahenda firmaautode probleemid

Viimased vabad kohad on jäänud 15. aprillil toimuvale seminarile Firmaautode maksustamise probleemilahendused, kus juttu tuleb muuhulgas vettpidavate sõidupäevikute koostamisest ja töösõitude tõendamisest.

Käsitletavad teemad:

• Sõiduautode maksustamise reeglid;

• Mis on isiklik sõit ja mis on töösõit?• Kuidas töösõite tõendada?• Nõuded arvestusele, sõidupäeviku täitmine;• Milliseid vigu töösõitude kajastamisel ja tõendamisel tehakse?• Isikliku sõiduauto kasutamine töösõitudeks ning lähetuseks;• Maksuhalduri praktika kontrollimisel.

HOMMIKUSEMINAR: Firmaautode maksustamise probleemilahendused

15.04.2015

Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskus

9:30 - 10:00 Registreerimine ja hommikukohv

10:00 - 11:30 EttekanneAdvokaadibüroo ATTELA partner ja vandeadvokaat, TTÜ finantsarvestuse õppetooli rahvusvahelise maksunduse lektor Marko Saag11:30 - 12:00 Kohvipaus12:00 - 13:30 Ettekanne

 LISAINFO

REGISTREERU!

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700