Autorid: Raamatupidaja.ee , Äripäev • 6. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes saavad EASilt suurtoetust

Foto: http://www.interchemie.ee/
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) otsustas anda suurinvestori toetust 12 tootmisettevõttele, ühele ettevõttele antav summa ei ületa miljonit eurot.

Koos ettevõtete panusega investeeritakse Eestisse kokku 42,4 miljonit eurot, teatas EAS. Toetatud ettevõtetest asub 6 Harjumaal, 2 Tartumaal, lisaks Viljandi-, Võru-, Pärnu-, Järva- ja Saaremaal.

Suurinvestori toetust saavad:

Interchemie Werken De Adelaar Eesti AS (farmaatsiatööstus),Combimill Reopalu OÜ (puidutööstus),Baltic Workboats (väikelaevaehitus),Purutuli OÜ (puidugraanulite tootmine),AS Barrus (puidutööstus),Graanul Invest AS (puidugraanulite tootmine),Marsalis Metall OÜ (metallitööstus),BLRT Toorik OÜ (metallitööstus),Kitman Thulema AS (mööblitööstus),OÜ Globen Metall (metallitööstus),OÜ Print Best (trükitööstus) jaSaku Metall Allhanke Tehas AS (metallitööstus).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700