24. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbanki personalijuht on Ülle Matt

Alates 27. aprillist asub Swedbanki uue personalijuhina tööle Ülle Matt. Senine personalijuht Signe Kaurson asub tööle Swedbanki Baltikumi personalidirektorina.

Pikka aega Ericsson Eesti ja Stora Enso personalitööd juhtinud Matt liitub pangaga aprilli lõpus. "Mul on suur au ja rõõm liituda Swedbanki kui tugeva äriettevõtte ning hooliva ja töötajatesse panustava tööandjaga. Need on mulle olulised väärtused, millesse soovin uue tööandjaga liitumisel anda ka oma panuse,“ rääkis Matt. „Toon kaasa oma senised personalitöö ja inimeste juhtimisega seotud teadmised ning kogemused. Nii inimese kui personalijuhina olen alati armastanud tööalaseid väljakutseid.“

„Leian, et  senine 15-aastane personalitöökogemus tootmissektoris ja järjepidev enesetäiendamine on andnud mulle väärtusliku kogemustepagasi ja vajalikud teadmised, et võtta vastu uued väljakutsed pangandusmaastikul,“ lisas Matt.

Ülle Matt on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaalteaduste bakalaureuseõppe ning täiendanud end Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduste magistriõppe organisatsioonikäitumise erialal. Viimased kuus aastat on ta töötanud Ericsson Eesti personalijuhina, enne seda oli ta kaks aastat Elcoteq Tallinna ja neli aastat Stora Enso AS personalijuht. Lisaks kuulub Matt Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE-sse ja on Karjäärinõustajate Ühingu liige.

Swedbanki senine personalijuht Signe Kaurson liitub panga Baltikumi meeskonnaga – temast saab Swedbanki Baltikumi panganduse uus personalidirektor.

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700